Afiliati


Cei ce vor sa promoveze cursurile afisate spre vanzare pe acest blog sunt invitati sa se inroleze in programul de afiliere al Clubului Ciupercarilor. Promovarea se poate face atat prin banner publicitar cat si prin link, ambele cu destinatie spre paginile de promovare a acestor cursuri.

INSTRUCTIUNI

Pasul 1. -Prima conditie pentru a fi inregistrat in acest program este sa luati parte la cursuri chiar dvs -acest lucru este necesar pentru a va forma o impresie despre produsul pe care urmeaza sa il promovati.

Pasul 2. -Odata intrati pe platforma de curs veti avea optiunea sa va inscrieti in programul de promovare unde veti primi si instructiuni despre fiecare pas de urmat.

Dedicat bloggerilor sau detinatorilor de site

Acest program va pune la dispozitie bannere pe care le puteti plasa pe blogul sau siteul dv acolo unde vreti ca acestea sa apara. Posibili clienti ce dau click pe acestea vor fi dusi la pagina de promovare iar daca acestia cumpara acces la platforma de curs dv primiti un comision de 45% din pretul total al cursului.

Dedicat doritorilor de chat in forumuri sau social media

Cei ce doresc sa promoveze cursuri online pot folosi un link cu cod unic pe care pot sa il posteze la sfarsitul fiecarei conversatii pe care o fac in forumuri sau platfoerme social media.

Pentru a va inrola pentru acest program achizitionati acces la unul dintre aceste cursuri:

Cultura ciupercilor Pleurotus & Shiitake

Fabricarea miceliului de ciuperci

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa email

Informatia ta este in siguranta