Publicitate


Doritorii de spot publicitar pe acest blog, sunt invitati sa ma contacteze pentru a afla mai multe detalii despre posibilitatea plasarii unuia sau mai multor spoturi publicitare cu scop comercial. Tema spotului publicitar trebuie sa fie cat mai aproapiat de subiectul dezbatut pe acest blog (ciupercile) dar sunt acceptate si teme precum:

- agricultura in general
- gradinarit
- hrana din flora spontana
- permacultura
- agricultura sustenabila, etc

TIPURI DE PUBLICITATE DISPONIBILA PE ACEST BLOG

1. Bannere publicitare - In general sunt acceptate bannere de dimeniunile afisate mai jos (la alegere), iar pozitionarea acestora se va face in functie de disponibilitatea de spatiu.  Realizarea acestora se va face de catre client. Durata minima de postare a unuia sau mai multor bannere este de 3 luni. 2. Publicitate sub forma de postare - in acest caz se vor pregati urmatoarele: a) un continut ce vizeaza descrierea brandului sau a produsul ce se doreste a fi vandut; b) poze (acestea din urma trebuie sa aiba greutate mica: de pan in 100KB) ceea ce va favoriza incarcarea paginii mai rapid.

3. Publicitate prin social media - acest lucru se realizeaza prin postare pe pagina de facebook al Clubului Ciupercarilor.

PASI DE URMAT

1. Rog doritorul sa ma contacteze
2. Doritorul primeste o lista de preturi pentru aceste tipuri de publicitate
3. Se alege tipul/tipurile de publicitate dorita, pozitia acesteia pe blog si durata

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa email

Informatia ta este in siguranta