PRODUCEREA MICELIULUI - CURSDaca vrei sa fabrici miceliu in gospodarie pentru a cultiva ciuperci pentru consum propriu sau vanzare vei descoperi ca se poate realiza cu costuri reduse. In primul rand ai nevoie de un loc unde sa le cresti sau unde sa fabrici miceliu. Iata un calcul simplu care iti arata de ce cultura de ciuperci Pleurotus si fabricarea de miceliu este profitabila -iata un calcul brut:

1kg grau = 0.5 ron -------------------------------------->  1.7 kg miceliu ciuperci
1 kg miceliu = 10 ron ---------------------------------->   170 ron
Cheltuieli = 2 ron --------------------------------------->   168 ron -profit de 8300%

Asa s-au dezvoltat mai multe ciupercarii colosale precum Monterey sau statii de miceliu precum Sylvan

Ca sa atingi aceste castiguri ai nevoie de indrumare profesionala. Am pregatit un curs ce ofera detalii legate de procesul de cultura si fabricare a miceliului de ciuperci. Acest curs se face online (via-internet) si e valabil pentru cei intreprinzatori si dornici sa devina independenti fata de producatori sau distribuitori de miceliu si de fluctuatia pretului acestuia pe piata. Un alt avantaj al acestui curs este acela ca odata dobandite informatiile vei putea fabrica miceliu pentru propria ciupercarie si chiar sa vinzi si la altii.


PRODUCEREA MICELIULUI


Film: 47:79 minute HD

Text

Asistenta la intrebarile pe care le ai
  • Bazele fabricarii miceliului
  • Conceptul de aer curat
  • Cei 6 vectori de contaminare
  • Echipamente ustensile si consumabile
  • Fabricarea mediului nutritiv
  • Clonarea unei ciuperci 
  • Procesul de obtinere a miceliului

CE VEI INVATA

Cursul incepe cu teorie -reprezentand bazele fabricarii de miceliu si continua cu fabricarea de mediu pe baza de agar, urmat de clonarea unei ciuperci pentru a forma inoculul ce va servi la producerea de miceliu. 
Cost: 500 lei. Pentru acces contacteaza-ma

Cunostintele dobandite dupa parcurgerea cursului te vor ajuta sa:

Fabrici samanta de ciuperci pornind de la o ciuperca colectata din flora spontana sau cumparata -vei putea fabrica samanta aproape oricarui tip de ciuperca saprofita comestibila sau medicinala ceea ce iti va da independenta de a folosi cat miceliu doresti la cultura de ciuperci pe care urmeaza sa o faci ceea ce iti va asigura direct o recolta marita fata de cel care cumpara miceliu. Cand cumperi miceliu depinzi de pretul pietei pentru specia sau tulpina de miceliu pe care vrei sa o achizitionezi, in plus mai platesti si transport (care de multe ori costa mai mult decat continutul din punga)

Vei putea sa iti cladesti o banca de tulpini si specii de ciuperci pe care poti sa le folosesti in ciupercaria proprie sau pe care poti sa le vinzi la alti ciupercari (valoarea unei astfel de tulpini uneori poate atinge $500-$2500)

NOTA: Accesul tau la platforma de curs este de 6 luni de zile de la data achitarii taxei de curs. 

Ce nu contine acest curs:
  • Nu iti da date in legatura cu construirea unor echipamente utilizate la cultura de ciuperci sau fabricarea de miceliu
  • Nu iti da informatii despre documente necesare pentru a aplica la diferite programe de dezvoltare industirala locala

1 comments:

Introdu adresa email

Informatia ta este in siguranta